Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Engelli Umut'a Telefon Hediye Etti

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Engelli Umut'a Telefon Hediye Etti

Denizli'nin Çivril İlçesinde yaşayan ve doğuştan engelli olan Umut Ünal'ın iki isteğinden ilki Akishaber.com.tr kampanyası ile gerçekleşmişti. İkinci hayalini ise Vali Atik gerçekleştirdi.

A+A-

26 Haziran 2020 günü Akis Haber olarak yaptığımız yardım haberi hızlı bir şekilde karşılığını bulmuş ve doğuştan engelli olan Umut, en çok istediği şeye kavuşmuştu.

3 Tekerlekli skootera kavuşan ve çok sevinen Umut'un bir diğer isteği ise akıllı telefondu. Umut'un bu isteği ise geldiği günden beri halkın arasından çıkmayan ve Süper Vali diye tanımlanan Vali Atik tarafından gerçekleştirildi.

Haberi Okudu Umut Oldu

Akis Haber'in daha önce yaptığı haberi okuyan Denizli Valisi de cep telefonunun olmadığını belirten Umut'un umuduna yetişti ve ona bir telefon hediye etti. Engelli gencimizin ihtiyacına duyarsız kalmayan Vali Atik hediye edilen cep telefonu ile canlı bağlantı yaparak kendisiyle görüştü.

Vali Atik hediye ettiği telefonu Aile ve Sosyal Politikalar Denizli il Müdürü Süleyman Erdoğan'ı görevlendirerek Umut'a ulaştırdı.

Denizli Valilik Özel Kalem personelinin de titiz takibi ile cep telefonuna kavuşan Umut sevincini ailesi komşuları ve Akis Haber ekibi ile paylaştı.

Böylece Umut bayram öncesi ikinci mutluluğu yaşadı. İşte Umut'un Vali Atik ile görüştüğü o anlar:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.