Denizli ve Uşak'ta Kendini Kesen Kesene

Denizli ve Uşak'ta Kendini Kesen Kesene

Denizli ve Uşak illerinde  Kurban Bayramı'nın ilk gününde, acemi kasaplar hastanelerin acil servislerine akın ettiler.

A+A-

Denizli'de Kurban kesmek isteyen ama kurban yerine çeşitli yerlerini kesmiş olan vatandaşlar yine acil servislerde bilindik görüntüler verdiler.

Acemi Kasaplar İş Başında

Tüm Müslüman alemi Kurban Bayramına kavuştu. Tüm yurtta kurban bayramı namazı kılındıktan sonra vatandaşlar kurban ibadetlerini yerine getirmek için kurban kesimlerine başladı. İşin ehli usta kesiciler kurbana zarar vermeden ustalıkla işlerini hallederlerken kurban bayramının vazgeçilmezleri acem kasaplar ise yine soluğu acil servislerde aldılar. Uzmanların defalarca “işi ehli olan yapsın” uyarılarına rağmen kazalardan yine kaçılamadı. Ellerine keskin bıçakları almış olan acemi kasapların bayramları rezil oldu ve kendilerini acil servislere attılar

Denizli ve Uşak illerinde kurban keserken, vücutlarının farklı yerlerinden yaralanmış olan acemi kasaplar, akrabaları tarafından hemen acil servislere getirildiler. Kesikleri derin olan şahıslara dikiş atıldığı ifade edildi.

Denizli’de 122 Kişi

Denizli ilinde bugün saat 13.00 itibari ile 122, Uşak ilinde ise 66 kişinin bu durumdan dolayı hastanelerin acil servislerine başvurduğu öğrenildi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.