Denizli Yeni Valisi Ali Atik Kimdir? Denizli'ye Nereden Atandı?

Denizli Yeni Valisi Ali Atik Kimdir? Denizli'ye Nereden Atandı?

Denizli Valisi Hasan Karahan'ın yerine atanan Ali Atik kimdir? Ali Atik Denizli'ye nereden atandı?

A+A-

Denizli Valisi Hasan Karahan, dün gece açıklanan Valiler atamasında Mülkiye Başmüfettişliğine atanırken yerine Denizli Valiliği görevine ise Siirt Valisi Ali Fuat Atik getirildi.

Ali Atik Kimdir?

Trabzon Nüfusuna kayıtlı 1975 doğumlu Vali Sayın Ali Fuat Atik, ilk ve orta öğrenimini babasının memuriyeti nedeniyle değişik vilayetlerde tamamladıktan sonra lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı.

26 Aralık 1999 tarihinde yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 87. dönem Tokat Kaymakam adayı olarak 29 Mayıs 2000 tarihinde göreve başladı.

Kırklareli-Pehlivanköy, Edirne-Lalapaşa Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Kaymakam Adaylığı döneminde Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde Yönetim Bilimi alanında Yüksek Lisans Eğitimi'ni ve Londra Middlesex Üniversitesi'nde Yabancı Dil Eğitimi'ni tamamladı.

3 Kasım 2002 tarihinde başlayan 87. dönem Kaymakamlık Kursunu üstün başarı ile tamamlayan Vali Sayın Ali Fuat Atik sırasıyla Rize-Derepazarı, Bingöl-Karlıova, Ağrı Taşlıçay Bolu-Mengen Kaymakamlık görevleri ile Ardahan Vali Yardımcılığı görevinde bulundu. Bartın-Ulus ve Çanakkale-Ezine Kaymakamlık görevini yürütürken, 20.03.2017
tarihinde Erzurum-Karayazı Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığına kayyum olarak atandı.

İngilizce bilen, evli ve iki çocuk babası Vali Ali Fuat Atik, 21 Haziran 2017 tarihli ve 2017/301303 sayılı kararname ile Siirt Valiliğine atanmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum