Denizli Yüzünü Güneşe Döndü

Denizli Yüzünü Güneşe Döndü

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün Meral Akşener’in Denizli ziyareti ile alakalı bir açıklamada bulundu.

A+A-

Başkan Akgün öncelikle Genel Başkan Sayın Meral Akşener'in Denizli’ye gelişi ile alakalı olarak, miting öncesinde ve sonrasında göstermiş oldukları çalışmalardan dolayı, il yöneticilerine, ilçe başkanlarına ve gençlik kolları başkanlarına ayrı ayrı teşekkür etti.

Açıklamanın devamında Başkan Akgün her türlü yaftalamalara rağmen, alanı boşaltmayan, başta hanımefendiler olmak üzere, tüm davetlilere de teşekkürlerini sundu ve bununla birlikte gözümüz, kulağımız  dediği basın mensuplarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkürlerini sundu.

Türkiye İYİ Olacak

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in büyük bir kalabalığa seslendiğini, insanların yağmur altında ıslanmalarına rağmen alanı terk etmediklerini ve Başkan Meral Akşener’e büyük bir ilginin olduğunu söyleyen Başkan Akgün, artık bir devrin sonra ermek üzere olduğunu ve çıkılan bu davada hedefe az kalındığını, bundan sonra da Türkiye’nin İYİ olacağını sözlerine ekledi.

Selam Olsun

Çok coşkulu bir mitingin olduğunu dile getiren Başkan Akgün Denizli halkının cesaretin korkuyu nasıl yendiğini doldurdukları miting alanı ile gösterdiğini vurguladı. Bu cesaretin halkın, hukukun ve adaletin cesareti olduğunu dile getiren Akgün, bundan sonra “Güç bende artık” döneminin sona erdiğini belirterek yüzünü, güneşe dönen tüm Denizli halkına selam olsun ifadesini kullandı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.