Denizli'de 1 Mayıs coşkusuna yağmurda engel olamadı!

Denizli'de 1 Mayıs coşkusuna yağmurda engel olamadı!

Denizli'de 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı çeşitli etkinliklerle coşku içerisinde kutlandı.

A+A-

Denizli'de 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı kutlamalarına yağmur engel oldu. Yurt genelinde olduğu gibi Denizli'de kutlanan 1 Mayıs etkinliklerine ilgi oldukça büyük oldu.

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı, Denizli'de coşku içerisinde kutlandı. Herhangi bir şekilde kötü bir olumsuzluk yaşanmazken miting alanında polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri alırken program yağmurun başlaması ile son buldu.

Çınar Meydanı'nda başlayan etkinliklere sendikalar başta olmak üzere siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar da katıldı. Kutlamalarda bu sene Kampüs Cadıları ve LBGT gibi grupların da yer alması gözlerden kaçmazken bazı eylemciler de işçi bareti ve tulumları giydi.

Çınar Meydanı'nda toplanan kalabalık hemen ardından İstiklal Caddesi üzerinden 2 kilometre kadar yürüyerek Ulus Caddesi'ndeki miting alanına kadar geldi. Cumhuriyet Halk Partisi'nin de (CHP) katıldığı kutlamalarda bazı eylemciler miting alanı içerisinde sloganlarda attılar. Polis tarafından güvenlik çemberine alınan alana vatandaşlar üstleri arandıktan sonra girebildi. Kutlamalar daha sonrasında katılımcı grupların temsilcilerinin yaptıkları basın açıklamalarının ardından sona erdi.

1 Mayıs kutlamalarının sonuna doğru başlayan yağmur yüzünden vatandaşlar zor anlar yaşasa da alan içerisinden ayrılmadılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.