Denizli'de 1000 Kişilik CHP Timi Kurulacak

Denizli'de 1000 Kişilik CHP Timi Kurulacak

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, 7 Haziran genel seçimleri için 1000 kişilik ekip hazırlayacaklarını, ekibin aktif olarak seçim çalışmasına katılıp, alanlar ve sokaklardan ayrılmayacağını söyledi.

A+A-

CHP Denizli İl Danışma Kurulu Toplantısı, Esnaf Sarayı Toplantı Salonu'nda yapıldı. Toplantıya CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Milletvekili Adnan Keskin, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı. Toplantının açılışında konuşan CHP İl Başkanı Çavuşoğlu, CHP'nin umutsuz ve çaresiz olmadığını belirtip, "7 Haziran seçimleri öncesinde fikir dayanışması ve emeği ön plana çıkaracağız. Hiçbir aday adayımız, parti programının dışına çıkmasın. Ekip çalışmasının bütünlüğünü bozmayalım" dedi.

 

Çavuşoğlu, il başkanlığının 1000 kişilik ekip kuracağını, ekibin aktif olarak seçim çalışması yapıp, alanlardan ve sokaklardan inmeyeceğini sözlerine ekleyerek, "Bu ekip, üreten ve mutlu Türkiye formülünü halkımıza açıklayacak. Denizli'yi karış karış dolaşacağız. Bu iktidar değişecek" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.