Denizli'de 1000 Proje Hayata Geçecek

Denizli'de 1000 Proje Hayata Geçecek

Denizli Büyükşehir Belediyesi dahil ilçe belediyeleri, 7 milyar lira harcayarak, birçoğunun hazırlığı tamamlanmış, başlanmış, projelendirilmiş, ihale aşamasında toplam yaklaşık 1000 proje hayata geçirilecek.

A+A-

AK Parti hükümetinin, büyükşehir belediyesinin ve ilçe belediyelerinin Denizli halkı için seferber olacağı ifade edildi. 13 yılda kazandırılan büyük projelere ek olarak, önümüzdeki dönemde bir kısmı Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından mitingde de ifade edilen projelerle, Denizli ilçe ve mahalleleri de merkezde ne varsa aynısına kavuşacak. “Denizli’nin merkezinde ne varsa ilçelerinde de o olacak” diyerek duyurulan projelerle, Merkezefendi ve Pamukkale’ye yapılan projeler diğer ilçelere kazandırılacak. “İlçelerimize altyapı olarak; kanalizasyon, içme suyu, yağmursuyu projeleri, arıtma tesisleri yapılacak” denilen açıklamada şu ifadeler yer aldı: “ Denizli merkez ile birlikte yatırımlar, Babadağ, Baklan, Bekilli, Beyağaç, Bozkurt, Buldan, Çal, Çameli, Çardak, Çivril, Güney, Honaz, Kale, Sarayköy, Serinhisar, Tavas ilçelerimize de kazandırılacak. Denizli bütün mahalleleriyle gelişecek, güzelleşecek”

 

SEFERBERLİK İLAN ETTİ

 

Hükümet, büyükşehir belediyesi, ilçe belediyeleri Denizli halkı için seferber olacak. 7 milyar lira harcanarak, birçoğunun hazırlığı tamamlanmış, başlanmış, projelendirilmiş, ihale aşamasında toplam yaklaşık 1000 proje hayata geçirilecek. Altyapı olarak; kanalizasyon, içme suyu, yağmursuyu projeleri, arıtma tesisleri yapılacak. Üstyapı olarak; taş döşeme, kaldırımlar, bordürler, yaya ve bisiklet yolları, meydanlar, parklar, çocuk parkları, spor alanları, nikah ve düğün salonları, kültür merkezleri, kütüphaneler, bilgi evleri ile donatılacak”

 

DENİZLİ ŞEHİRCİLİKTE DERS VERECEK

 

İhtiyaç duyulan her yere kapalı pazaryerleri inşa edileceği kaydedilen açıklamada “Bütün ilçelerimiz itfaiye ve cenaze hizmetlerini daha da geliştirecek, modernleştirecek. Sosyal hizmetler kat be kat artacak. İlçe ve mahallelerimizde esnaf ve sanatkarlarımız için yeni alanlar açılacak. Onlara daha sağlıklı çalışma ortamları hazırlanacak. Denizli en küçük birimiyle bütün Türkiye’ye şehircilik nasıl olurmuş, örnek gösterilecek” denildi.

 

AK Parti yöneticileri, “Birlikte Denizli kazandı yine kazanacak diyerek”, “Denizli merkezinde ne varsa ilçelerinde de aynısı olacak" sözleri ile büyük projeler paketini açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.