Denizli'de 165 Girişimci Adayına Sertifika

Denizli'de 165 Girişimci Adayına Sertifika

DENİZLİ'de geçen yıl Eylül ayında açılan kursa katılan180 kursiyerden, girişimcilik eğitimini tamamlayan 165'i sertifikalarını aldı.

A+A-

Denizli İl Dernekler Müdürlüğü, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Denizli Hizmet Müdürlüğü ve Denizli Girişimciler Derneği (DENGİDER) tarafından geçen yıl eylül ayında başlatılan girişimcilik projesinin altı aylık ilk dönemine katılan 180 kursiyerden 165'i eğitimi başarıyla tamamladı. Valilik Konferans Salonu'nda düzenlenen törende, girişimci adaylarına sertifikaları verildi. Sertifika törenine; Vali Şükrü Kocatepe, AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel ve Nurcan Dalbudak, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, KOSGEB Denizli Müdürü Selim Erkoç, Denizli Dernekler İl Müdürü Hüseyin Musan, DENGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Akbaş ile kursiyerler katıldı.


GİRİŞİMCİLERE DESTEK MESAJI


Denizli Girişimciler Derneği Başkanı Hayrettin Akbaş, dernek olarak girişimci sayısını artırarak kente katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi. KOSGEB Denizli Müdürü Selim Erkoç da girişimcilik eğitimlerine ve girişimcilere destek olmaya devam edeceklerini belirtti. AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, kursa katılan kadın sayısının fazla olmasının sevindirici olduğunu belirterek, "Kadın girişimcilerin sayısının fazla olduğunu görmek güzel. Kadın girişimcilerimizi her alanda destekliyoruz. Denizli girişimci ve kadın istihdamında Türkiye ortalamasının çok üstünde" dedi. 


SERTİFİKALARI VALİ VERDİ


Kursu tamamlayan girişimci adaylarına sertifikalarını Vali Şükrü Kocatepe ve protokol üyeleri verdi. Programın ikinci etabında 180 girişimci adayına daha eğitim verilecek. Bu ay başlayacak ikinci etap Ağustos ayında sona erecek. Katılımcılara girişimcilik eğitiminin yanı sıra kişisel gelişim eğitimleri verilip, fuar ve sektör ziyaretleri de düzenleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.