DENİZLİ’DE 19 GENÇ AVUKAT YEMİN EDEREK CÜBBE GİYDİ

DENİZLİ’DE 19 GENÇ AVUKAT YEMİN EDEREK CÜBBE GİYDİ

Denizli’de stajlarını başarıyla tamamlayıp ruhsat almaya hak kazanan 19 genç avukat, düzenlenen törenle yemin ederek cübbelerini giydi.

A+A-

Denizli Barosu, yeni katılımlarla büyümeye devam ediyor. Avukatlık stajını tamamlayan 19 genç avukat için Denizli Barosu’nda tören düzenlendi. Baro Başkanı Av. Adnan Demirdöğer’in de katıldığı törende yeminlerini eden avukatlara ruhsatlarını Başkan Demirdöğer verdi. Cübbelerini giyen genç avukatlar Neşe Akan, Sude Zeybek, Özlem Köktaş, Hatice Kızılhan, Numan Öztekin, Aslı Atmacaoğlu, Ayşe Ceren Emer, Oğuzhan Kılıç, İlknur Yavuz, Batuhan Besalet Karan, Ayşe Akkaya, Ömer Uğuz, Ahmet Sait Ünlü, Mustafa Genç, Gülesin Yıldız, Gamze Kan, Enver Batur, Berkay Sargın ve Eşref Kurban’ı aileleri ve arkadaşları yalnız bırakmadı, heyecanlarına ortak oldu.

BAROMUZ HEM GENÇLEŞTİ, HEM GÜÇLENDİ

Denizli Barosu olarak güçlenmeye devam ettiklerini belirten Başkan Av. Adnan Demirdöğer, “Bugün aramıza 19 genç meslektaşımız daha katıldı. Onların katılımıyla baromuz hem gençleşti, hem de güçlendi. Hukukun üstünlüğünü artık bu meslektaşlarımızla birlikte daha güçlü savunacağız. Sizleri yetiştiren ailelerinize de teşekkür ediyorum. Hukuk mücadelemizde hep birlikte hareket ederek bayrağı daha yukarıya taşıyacağız’’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.