DENİZLİ'DE 190 BİN ÖĞRENCİ DERSBAŞI YAPTI

DENİZLİ'DE 190 BİN ÖĞRENCİ DERSBAŞI YAPTI

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun'un, ilk ders zilini çalmasıyla öğrenciler 2023-2024 eğitim öğretim dönemine başladı. Okullarına ve arkadaşlarına kavuşan öğrenciler sevinç yaşarken, okula yeni başlayan miniklerde ailelerinden ayrı kalmanın endişesi vardı.

A+A-

2023-2024 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla 19 Mayıs İlkokulu'nda tören düzenlendi. Törene Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Merkezefendi Kaymakamı Abdullah Demir, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Hıdır Ayçiçek ve protokol üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan, yeni eğitim öğretim yılına başlamanın sevincini, mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını söyledi. Çalışkan, "Öğrencilerimizin milli, manevi ve kültürel değerlerimize bağlı olarak ailesini, milletini, devletini, vatanını ve bayrağını seven bireyler olmaları için şevkle ve azimle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Okullarımızda eğitim öğretim ortamlarının iyileştirilmesi ve zenginleştirilmesine yönelik tüm planlamalarımızı yapmış, ders kitapları ile tüm öğretim materyallerinin verimli bir şekilde kullanılmasını sağlamaya yönelik gerekli tedbirleri almış bulunmaktayız" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.