Denizli'de 20 Kişiye Kumar Cezası

Denizli'de 20 Kişiye Kumar Cezası

Denizli'de gerçekleşen asayişe müessir olaylar ile adli makamlardan gelen yakalama müzekkerelerine istinaden yakalanan (64) şüpheli şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmıştır.

A+A-

* (85.430) Şahsın GBT ve UYAP sorgulaması yapılmıştır.

* (139) Umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yerinin denetimi yapılmıştır.

* (4) Kıraathanede yapılan denetimde, (1) kıraathanenin ruhsatsız olarak işletildiği, (1) kıraathanede kumar oynandığı, (1) kıraathanenin kapanış saatlerine uymadığı tespit edilerek tutanak tanzim edilmiş, denetimler sonucunda, (1) kıraathaneye (581,00 TL) idari yaptırım kararı uygulanmış, bir kıraathanede kumar oynayan (3) şahsa (9.095,00 TL) idari para cezası uygulanmış, bir kıraathane işleticisine “Denetimi Engellemekten” ve bir kıraathane sahibine ise “Kumar Oynanmasına Yer ve İmkan Sağlamak” suçundan  adli işlem yapılmıştır.

* (2) Dernek lokalinde yapılan denetimde, kumar oynatıldığı tespit edilerek kumar oynayan (20) şahsa Toplam: (36.380,00 TL) idari yaptırım kararı uygulanmıştır.

* (2) Fuhuş olayında, (4) şahsa (4.684,00 TL) idari para cezası uygulanmış, (2) şahsa ise “Fuhşa Teşvik ve Aracılık etmek” suçundan adli işlem yapılmıştır.

* (1) Masaj salonunda yapılan denetimde, (4) masözün kurs bitirme belgelerinin olmadığı tespit edilerek gerekli idari işlem yapılmıştır.

* (1) Apart dairesi “Fuhşa Teşvik Aracılık veya Zorlama” suçuyla ilgili yapılan tahkikat sonucunda işletme Merkezefendi Kaymakamlığınca 30 gün süreliğine mühürlenmiştir.

* 1774 sayılı kimlik bildirme kanunu kapsamında geçici konaklama yerleri ve araç kiralama şirketlerine yönelik yapılan kontrol ve denetimlerde, (8) ayrı adreste bulunan toplam (135) apart dairesi ve (4) araç kiralama şirketi  kontrol edilmiş, (2) apart yetkilisine (26.782,00 TL) idari para cezası uygulanmıştır.

Yapılan çalışmalar neticesinde; (4) adet tabanca,(1) adet tüfek, (2) adet bıçak, (2) adet çalıntı televizyon, (2) çalıntı motosiklet, dolandırıcılık olaylarında kullanıldığı tespit edilen (2) adet cep telefonu, kumar oyunlarında kullanıldığı tespit edilen (860,00 TL) para ele geçirilmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.