Denizli'de 2021 Araç Sigortası Fiyatı Ne Kadar Oldu?

Denizli'de 2021 Araç Sigortası Fiyatı Ne Kadar Oldu?

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren 2021 araç sigorta ücretleri belli oldu.

A+A-

Yeni yılda trafiğe yeni kayıt edilecek araçlarda en pahalı trafik sigortası 1.626 lira ile İstanbul'da olacak. Diğer taraftan en pahalı trafik sigortası da 25 bin 218 ile İstanbul'da 2'den fazla kaza yapmış otobüsler için uygulanacak.

Sistem Nasıl İşliyor?

İlk kez otomobil veya başka bir araç alıp sigorta yaptıran sürücü 4’üncü basamak sayılıyor. Sürücü eğer kaza yaparsa 1’inci basamağa doğru eğer kaza yapmaz ise 7’nci basamağa doğru gidiyor. 7’nci basamak 3 yıl arka arkaya kaza yapmayan iyi sürücüleri içeriyor. 1'inci basamaktakiler yüksek prim öderken 7'inci basamaktakiler en düşük primi ödüyor.

Denizli'de Fiyat Ne Kadar?

Yapılan düzenli artışlarla ile beraber Denizli'de yeni yılda trafiğe yeni kayıt edilecek araçlardan 1.503 TL araç sigortası alınacak.

Sisteme göre en pahalı trafik sigortası 1.626 lira ile İstanbul'da olacak. Kocaeli, Bursa ve Ankara 1.580 lira ile ikinci sırada yer alırken Adıyaman, Aydın, Tunceli, Kilis gibi 19 küçük ilde fiyat 1.457 lira olacak. Trafiğe yeni kaydolacak araçlarda İstanbul ile küçük şehirler arasındaki fark 169 liraya çıkacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.