Denizli'de 3 Dolandırıcı Tutuklandı

Denizli'de 3 Dolandırıcı Tutuklandı

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçakçılara yönelik operasyonlar gerçekleştirildi.

A+A-

Yapılan çalışmalar neticesinde, Denizli genelinde “Alkollü İçki Kaçakçılığı” ile her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen operasyonda, (1) şüpheli şahıs yakalanmıştır. Yakalanan şüpheli hakkında “5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu” kapsamında “Alkollü İçki Kaçakçılığı” suçundan adli makamlarca işlem yapılmıştır.

Yapılan operasyon ve aramada;

-1748 litre sahte alkol yapımında kullanılan etil alkol ele geçirilmiştir.

Denizli genelinde “Emtia Kaçakçılığı” ile her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen operasyonda, (1) şüpheli şahıs yakalanmıştır. Yakalanan şüpheli hakkında “5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu” kapsamında “Emtia Kaçakçılığı” suçundan adli makamlarca işlem yapılmıştır.

Yapılan operasyon ve aramada;

- 35 adet kaçak cep telefonu,

- 70 adet kaçak cep telefonu aksesuarı ele geçirilmiştir.

Yapılan çalışmalar neticesinde, kaçakçılık konuları ile her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen operasyonlar esnasında yapılan aramalarda, (2) adet ruhsatsız tabanca ve (81) adet fişek ele geçirilmiştir. Olayla ilgili yakalanan (1) şüpheli şahıs hakkında “6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler” kanunu kapsamında adli makamlarca işlem yapılmıştır.

Denizli genelinde kaçakçılık konuları ile ilgili olarak hakkında yakalama emri bulunan ve aranan şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında;

- “Parada Sahtecilik” ve “Nitelikli Dolandırıcılık” suçlarından toplam 11 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan (1) şahıs yakalanmış, çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.

- “5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet” suçundan 1 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan (1) şahıs yakalanmış, çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.

- “Nitelikli Dolandırıcılık” suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan (1) şahıs yakalanmış, çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.