Denizli'de 3 Kaçakçı Yakalandı

Denizli'de 3 Kaçakçı Yakalandı

Denizli'de “Tütün ve Tütün Mamulleri” ve “Emtia (Eşya) Kaçakçılığı” ile her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla yapılan 2 operasyonda 3 şüpheli şahıs yakalandı.

A+A-

Yakalanan şüpheliler hakkında “5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa” muhalefet suçu kapsamında adli makamlarca işlem yapılmıştır.

Yapılan operasyon ve aramada;

-42.600 adet makaron,

-2.600 adet dolma sigara,

-24 adet kaçak cep telefonu,

-25 adet kaçak cep telefonu aksesuarı ele geçirilmiştir.

Alkol Kaçakçılığı

Denizli genelinde “Alkollü İçki Kaçakçılığı” ile her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen operasyonda (1) şüpheli şahıs yakalanmıştır. Yakalanan şüpheli hakkında “5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa” muhalefet suçu kapsamında adli makamlarca işlem yapılmıştır.

Yapılan operasyon ve aramada;

- Kaçak/sahte alkol imalatında kullanıldığı değerlendirilen 63 bidon içerisinde 315 litre etil alkol ele geçirilmiştir.

Yakalama Emri Olan Kişiler

Denizli genelinde kaçakçılık konuları ile ilgili olarak hakkında yakalama emri bulunan ve aranan şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında;

- “Vergi Usul Kanununa Muhalefet” suçundan toplam 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan (1) şahıs yakalanmış, çıkartıldığı adli makamlarca tutuklandı.

- “Vergi Usul Kanununa Muhalefet” suçundan toplam 1 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan (1) şahıs yakalanmış, çıkartıldığı adli makamlarca tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.