Denizli'de 3 Zehir Taciri Yakalandı

Denizli'de 3 Zehir Taciri Yakalandı

19.06.2019 günü İlimiz Akhan Mahallesi’nde bir şahsın uyuşturucu madde kullanımına bağlı olarak rahatsızlandığı yönünde bilgi alınması üzerine bölgeye Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

A+A-

A.Y. isimli gencin yaşamını yitirdiği, Olay Yeri İnceleme ve Acil Sağlık Ekiplerinin ilk tespitleri ile olay yerinde bulunan görgü tanıklarının beyanları doğrultusunda uyuşturucu madde bağlantılı olabileceği değerlendirilen ölüm olayı kapsamındaki soruşturmayı derinleştiren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri aynı gün çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

3 Gözaltı

Maktüle uyuşturucu hap temin ettiklerinden şüphelenilen İ.A., G.K. ve O.A. isimli (3) kişi gözaltına alındı. Şüpheli İ.A.’nın adresinde yapılan aramada maktülün kullandığı öngörülen uyuşturucu haplar ile aynı özellikte olan pembe renkli Redbul ibareli 89 adet ecstasy hap ve ruhsatsız ev tüfeği ele geçirildi. Hayatını kaybeden gencin naaşı kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla yapılacak otopsi işlemleri için Pamukkale Üniversitesine gönderilirken, adli makamlara sevk edilen üç (3) şüpheliden İ.B.ve O.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Haziran ayı içerisinde toplam 248 adet ecstasy hap, 54 gram eroin, 5 gram metamfetamin, 7 gram esrar ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçu kapsamında yakalanan on üç (13) şüphelinin sekizi (8) tutuklandı. Uyuşturucu madde kullanıcısı 32 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.