Denizli'de 40 Aday Adayı

Denizli'de 40 Aday Adayı

Ak Partili Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci aday adaylığını başvurusunu genel merkeze giderek yaptı.

A+A-

Ak Parti’de aday olup olmayacağı bir süredir konuşulan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ak Parti Genel Merkezine giderek adaylık başvurusunda bulundu. Zeybekci ile beraber Ak Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin ve Cahit Özkan da adaylık başvurularını tamamladılar.

DENİZLİ’DEN 44 ADAY ADAYI

Ak Parti’den Denizli ili vekilliği için Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve 3 vekil hariç 40 isim daha aday adaylığı başvurusunu yaptılar. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve 3 vekilr temayülde olmayacaklar.

MÜLAKAT CUMA

Ak Parti 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde adaylık yapanların değerlendirilmeye alınması için 5 Mayıs’ta Kırçiçeği Düğün Salonu ve Sosyal Tesislerinde temayül yoklaması gerçekleştirilecek.

BAKAN VE VEKİLLER YOK

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Denizli Milletvekilleri Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin ve Cahit Özkan, parti genelgesine göre temayül yoklamasına katılmayacaklar. Temayülde, bu 4 isimden başka 40 aday adayı değerlendirmeye alınacak.

Temayül yoklamasına girecek AK Parti Milletvekili aday adayları şöyle:

"Adem Kayar, Adnan Şaşmaz, Ahmet Aydınlı, Akın Çelik, Ali Aygören, Ali Önen Çetinkaya, Arife Sevinç Dalbudak, Avni Örki, Aysun Tonel Karaaslan, Ayşe Doğan, Barış Özbilen, Birtan Şahan, Cemal Ceylan, Dilek Çevik, Fatma Sürmeli, Fazıl Alata, Fethi Erdem, Hasan Oymak, Hilal Can, İlkay Kılıç, Mahmut Durgut, Mehmet Dağlıoğlu, M. Ali Haluk Değirmenci, Mithat Ekici,Veli Demir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.