Denizli'de 40 Kişiyi Mağdur Eden Şahıs Yakalandı

Denizli'de 40 Kişiyi Mağdur Eden Şahıs Yakalandı

Denizli’nin Kale ilçesinde bir şahsın çiftçilere zorla senet imzalatıp borçlandırdığı yönünde elde edilen bilgiler doğrultusunda çalışma başlatılmıştır.

A+A-

Kale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde il jandarma komutanlığı kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şube müdürlüğü, Kale ilçe jandarma komutanlığı ve Kale ilçe emniyet amirliği ekiplerince kale ilçesinde E.E isimli şahsa yönelik icra edilen operasyon neticesinde; çok sayıda senet ve muhtelif evrak ile doküman ele geçirilmiştir.

Tutuklandı

E.E isimli şüphelinin bölgede çiftçilikle uğraşan yaklaşık 40 kişiyi mağdur ettiği tespit edilerek şüpheli hakkında adli işlem başlatılmış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır.

 Şüphelinin, mağdur ettiği başka şahısların olduğunu değerlendiren Kale Cumhuriyet Başsavcılığı ve kolluk kuvvetleri araştırmayı derinleştirerek başka mağdurlara da ulaşmaya devam etmektedir.

Denizli il jandarma komutanlığınca, halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen adli ve mülki görevlere artan azim ve kararlılıkla aralıksız devam edilmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.