Denizli'de 5 Operasyonla Büyük Darbe

Denizli'de 5 Operasyonla Büyük Darbe

Denizli'de “Tütün ve Tütün Mamulleri” ve “Alkollü İçki Kaçakçılığı” ile her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen 5 operasyonda, 5 şüpheli şahıs yakalandı.

A+A-

Yakalanan şüpheliler hakkında “5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa ” muhalefet suçu kapsamında adli makamlarca işlem yapılmıştır.

Yapılan operasyon ve aramada;

-110.000 adet kaçak makaron ele geçirilmiştir.

Denizli genelinde “Akaryakıt Kaçakçılığı” suçunun önlenmesi amacıyla, yasal olmayan yollardan toplanan madeni yağ ve atık yağları, çeşitli kimyasal maddeler ile karıştırarak damıtma işlemlerinden geçirerek kaçak akaryakıta dönüştürmek isteyen şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonda, (1) şüpheli şahıs yakalanmış, şüpheliye ait araçta yapılan aramalarda, 3 adet plastik tank içerisinde 3.000 litre karışımlı kaçak akaryakıt ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak yakalanan (1) şüpheli şahıs hakkında “5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu” kapsamında “Akaryakıt Kaçakçılığı” suçundan adli makamlarca işlem yapılmıştır.

Denizli'de “Silah Kaçakçılığı” ile her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen operasyonlarda, (3) şüpheli şahıs yakalanmış, yapılan  aramalarda, 2 adet ruhsatsız tabanca, 158 adet fişek, 4 adet şarjör ele geçirilmiştir. Yakalanan şüpheliler hakkında “6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler” kanunu kapsamında adli makamlarca işlem yapılmıştır.

Denizli genelinde kaçakçılık konuları ile ilgili olarak hakkında yakalama emri bulunan ve aranan şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında;

- “Nitelikli Dolandırıcılık” suçundan toplam 13 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan (1) şahıs yakalanmış, çıkartıldığı adli makamlarca tutuklandı.

- “Resmi Belgede Sahtecilik” suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan (1) şahıs yakalanmış, çıkartıldığı adli makamlarca tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.