Denizli'de 93 Yaşında Koronadan Kurtuldu

Denizli'de 93 Yaşında Koronadan Kurtuldu

Denizli’de korona virüs sebebi ile evde tedavi altına alınan ve testi pozitif çıkan 93 yaşındaki Nuri Güler, korona virüsü yendi.

A+A-

Karantina süreci biten ve sağlığına kavuşan Güler sağlık çalışanlarına minnettarlığını dile getirerek; “Allah tez zamanda virüs belasından bizi kurtarsın” dedi.

65 yaş üstü yaşlı bireyleri daha çok etkileyen koronavirüs Denizli’de sert kayaya tosladı. 6 çocuk ve 61 torun sahibi 93 yaşındaki Nuri Güler’in oğullarının birinde koronavirüs çıktı. Oğlunun temaslısı olarak 14 gün karantinaya alınan Nuri Güler’e sağlık çalışanları tarafından evinde test yapıldı. Koronavirüs testi pozitif çıkan Güler’e hemen ilaç tedavisi başlandı ve hastalığının seyri takibe alındı. Karantina boyunca öksürük ve halsizlik şikayetleriyle boğuşan Nuri Güler koronayla verdiği savaşı kazanarak sağlığına kavuştu.

Sağlık Çalışanlarına Minnettarlığını Dile Getirdi

Şeker, tansiyon, kolesterol gibi kronik herhangi bir rahatsızlığı olmayan Nuri Güler, sağlık çalışanlarına minnettarlığını dile getirerek; “Oğlumun koronavirüs olmasından sonra, evime sağlık çalışanları geldi. Test yaptılar. Benim de  korona olduğumu söylediler. İlaç bıraktılar. Her gün arayarak ve ziyaret ederek durumumu sordular. Hepsinden Allah razı olsun. Sigara, alkol hiç kullanmadım.  Her öğünde yemeklerden sonra tatlı yemeyi çok severim. Bu yaşıma kadar sağlıkla ilgili herhangi bir rahatsızlığım olmamıştı. Ömrü hayatımızda bunu da görmek varmış. İnşallah tüm hastalar benim gibi iyileşerek şifa bulurlar” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.