Denizli'de Alkollü Araç Dehşet Saçtı: 3 Yaralı

Denizli'de Alkollü Araç Dehşet Saçtı: 3 Yaralı

Denizli'ye bağlı Merkezefendi ilçesinde alkollü bir sürücü park halindeki dört araca çarptı. Kazada, otomobildeki 3 kişi yaralandı.

A+A-

DENİZLİ (AA) -

Alınan bilgiye göre, Abdullah K. yönetimindeki 06 BL 7400 plakalı otomobil, Gültepe Mahallesi Gümüşler Bulvarı'nda kontrolden çıkarak bir apartmanın önünde park halindeki dört araca çarptı.

Kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sürücü Abdullah K. ile araçta bulunan Fatih K. ile Dilan M. sağlık ekiplerince Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sürücü Abdullah K'nin 0,80 promil alkollü olduğu öğrenildi. 

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Hızla Geliyordu

Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde yoldan hızlıca gelen otomobilin park halindeki araçlara çarparak durması ve çevredekilerin yardıma koşması yer alıyor. 

İş yeri sahibi Serpil Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, kazanın ardından olay yerine geldiğini belirterek, "Ortalık savaş alanına dönmüş gibiydi. Çok korktum. İş yerimin önünde insan olmaması faciayı önledi. Sevindirici olan can kaybının yaşanmamasıydı." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.