Denizli'de Aşı İşlemleri Hızla Devam Ediyor

Denizli'de Aşı İşlemleri Hızla Devam Ediyor

Ülke genelinde başlatılan aşılama çalışmaları Denizli’de de devam ediyor.

A+A-

Sağlık Bakanlığı’nca belirlenen Covid-19 Aşısı Ulusal Uygulama Stratejisi’ne göre 14 Ocak Perşembe günü ülke genelinde başlatılan aşılama çalışmaları Denizli’de de devam ediyor.

Denizli İl Sağlık Müdürlüğünde alınan bilgilere göre 13 bine yakın sağlık çalışanına aşı yapıldı. Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği aşılama takvimine göre aşılama işlemlerinin tüm hızıyla devam ettiği ifade edildi.

Denizli’de kamu, özel, Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri, Aile Sağlığı Merkezleri, eczaneler ve özel muayenelerdeki sağlık çalışanlarının aşıya yoğun ilgi gösterdiği ve 13 bine yakın sağlık çalışanına aşı uygulandığı, sağlık çalışanlarıyla başlanılan aşı yolculuğunda sırası gelen vatandaşların aşısını yaptırmasının istenildiği belirtildi.

Evde Aşılama

Ayrıca İlçe Sağlık Müdürlükleri ve tüm aile hekimlerinin koordineli olarak 90 yaş ve üzeri ve onlarla aynı hanede yaşayan varsa 80 yaş üzeri vatandaşları  arayarak aşı olmak isteyenleri belirlediği, aşı yaptırmak isteyen vatandaşlara sağlık ekiplerinin yönlendirip evlerinde aşılarının yapıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.