Denizli'de Banka Çalışanlarında Korona Çıktı

Denizli'de Banka Çalışanlarında Korona Çıktı

Denizli'de bankada korona çıktı. Kısıtlı çalışanla hizmet veren bankanın önünde uzun kuyruklar oluştu.

A+A-

Denizli'nin Çivril ilçesinde özel bir bankada koronavirüs vakalarının görülmesinin ardından kısıtlı çalışanla hizmet verilmesi vatandaşların banka önünde uzun kuyruklar oluşturmasına neden oldu.

Koronavirüs salgını banka şubelerini de etkiledi. Son günlerde Çivril’de vaka sayılarının artış göstermesiyle birlikte özel bir banka çalışanlarının covid-19 testinin pozitif çıktı. Çalışanlar 14 gün boyunca karantinaya alındı.
Banka çalışanlarının karantinaya alınması ile birlikte bankanın önünde uzun kuyruklar oluştu. İki personel ile hizmet vermeye çalışan bankanın önünde sıra bekleyen vatandaşlar işlerinin görülmemesinden şikayetçi oldu.

Gerginlikler yaşandı

Banka güvenliği ve vatandaşlar arasında zaman zaman nabızlar yükseldi ve gerginlikler yaşandı. Sosyal mesafenin hiçe sayıldığı banka önündeki kuyrukta sesler yükseldi. İşlerinin acil olduğunu fakat sıra numarası olmadığı için karışıklıklar yaşandığını belirten vatandaşlar; “Her gelen öne geçmeye çalışıyor. Doğru dürüst sıra yok. Koskoca banka pandemi sürecinde bu tür krizlere hazırlıklı olmalıydı.” dedi.

Karantinaya alınan banka personeline geçmiş olsun dileklerinde de bulunan vatandaşlar; “Her an virüse yakalanma ile burun buruna olduğumuz şu günlerde bu banka sırasındaki mesafe ihlali insanları daha da büyük riske sokuyor. Banka personeli karantinaya alınmış onlara da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz ama bu banka önünde bu sıkış tepiş bekleyişin olmaması gerekirdi.” ifadelerini kullandı.

kaynak genccivrilgazetesi.com

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.