Denizli'de Başkan Can Hızlı Başladı

Denizli'de Başkan Can Hızlı Başladı

Denizli Terziler, Konfeksiyoncular Tuhafiyeciler ve giyim sanatkarları Odası Başkanlığına seçilen Ahmet CAN, koltuğa oturur oturmaz projeleri hayata geçirmeye başladı.

A+A-

Odanın eksiklerini ve ihtiyaçlarını bilen ve bunların çözümü için seçim öncesi  hazırlıklarını yapan Genç Başkan ilk önce odanın kurumsal kimlik çalışmasının logo tasarımıyla birlikte  www.denizliterzilerodasi.org web sitesini hizmetine sundu.

Ardından Tesk kart ve günkart indirim kartlarını üyelerine dağıtmaya başladı. Üyelerin sürat kargo ile  gönderim ve alım hizmetlerinde yüzde 50 indirim anlaşması imzalandı.

Özel Cerrah hastanesi ve özel Egekent hastaneleri ile indirim protokolleri imzaladı. Sanal pos ödeme sistemini faaliyete geçirerek  üyelerin kredi kartıyla taksitli ve komisyonsuz bir şekilde ödeme yapmalarını sağlayan Başkan

Ahmet CAN ,yapılan hizmetlerin dışında üyelere akaryakıtta, düğün salonlarında ve kurtarıcı hizmetlerinde indirim anlaşmaları yapacaklarını söyledi. Odaya kayıtlı 1850 üyemiz olduğunu ve bunlar arasında Terzi, konfeksiyoncu,  tuhafiyeci yorgancı, kuru temizlemeci, gelinlikçi, halı yıkamacı, tenteci, tekstilci, nakışçı esnafın yer aldığını belirten başkan, onların ihtiyaçlarını seçimden önceki süreçte tek tek not aldıklarını ve bu doğrultuda hareket ettiklerini dile getirdi.

Önümüzdeki süreçte hizmet aşkıyla sürpriz atılımlar gercekleştireceklerini söyleyen başkan Ahmet CAN ‘ın  üyelerine verdiği mesaj ise bizi izlemeye devam edin takipte kalın dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum