Denizli'de Bayram tatilinde yağmur var mı?

Denizli'de Bayram tatilinde yağmur var mı?

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre; Denizli'de Kurban Bayramı tatili boyunca havanın nasıl olacağı belli oldu.

A+A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Kurban Bayramı'nda havanın nasıl olacağı ve yağmurlu geçip geçmeyeceği konusunda genel bir bilgilendirme yapıldı. Bayram tatili boyunca ülkemizin büyük bir bölümünde yağış beklenmediği ifade edildi. Sadece Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların olacağı belirtildi.

 

Rüzgar genellikle hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında kuzeydoğu yönlerden zaman zaman kuvvetlice esecek.

 

Hava sıcaklıklarının Kurban Bayramı tatili boyunca ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği rahmin edilirken; en yüksek hava sıcaklıklarının; İstanbul’da 30-33, Ankara’da 30-32, İzmir’de 33-35, Bursa ve Antalya’da 32-34, Adana’da 34-36, Samsun’da 29-31, Trabzon’da 27-29, Erzurum’da 26-28, Diyarbakır’da 38-41 dereceler civarında seyretmesi bekleniyor.

 

Denizli Kurban Bayramı Hava Durumu

 

Denizli'de 20 Ağustos Pazartesi Arefe gününde hava oldukça sıcak geçecek ve hissedilen en yüksek sıcaklık 41 derece civarlarında olacak. 21 Ağustos Salı Kurban Bayramı ilk gününde Denizli'de hava az bulutlu 41 derece, 22 Ağustos Çarşamba Kurban Bayramı 2. gününde hava sıcak 41 derece, 23 Ağustos Perşembe Kurban Bayramı 3. gününde hava sıcak ve 39 derece olurken Kurban Bayramı'nın son günü olan 24 Ağustos Cuma gününde de Denizli'de hava sıcak ve 41 derece civarlarında olacak.

 

20 Ağustos Pazartesi (Kurban Bayramı Arefe) - Sıcak 41 derece

21 Ağustos Salı (Kurban Bayramı 1. Günü) - Az Bulutlu 41 derece

22 Ağustos Çarşamba (Kurban Bayramı 2. Günü) - Sıcak 41 derece

23 Ağustos Perşembe (Kurban Bayramı 3. Günü) - Sıcak 39 derece

24 Ağustos Cuma (Kurban Bayramı 4. Günü) - Sıcak 41 derece

Denizli Hava Durumu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.