Denizli'de Bebek Hasretlerini Aşılamayla Giderdiler

Denizli'de Bebek Hasretlerini Aşılamayla Giderdiler

Denizli’de 3 yıldır bebek özlemi çeken Firdevs - Hasan Yıldız çifti, özel bir hastanede yapılan aşılama yöntemiyle üçüz bebek sahibi oldu.

A+A-

Doğal yollarla bebek sahibi olamayan Firdevs Yıldız (26) ve Hasan Yıldız (30) çifti, özel bir hastaneye başvurdu. Burada uygulanan aşılama yöntemi ile üçüz bebek sahibi olacağını öğrenen çift, bebeklerini 33. haftada dünyaya getirdi.

Çift, bin 430, bin 680 ve bin 730 gram ağırlığında doğan bebeklerine Emine Eliz, Ayliz ve Melis isimlerini koydu. Yaklaşık 2 hafta yeni doğan yoğun bakımda tedavileri yapılan üçüz bebekler, sağlıklı bir şekilde taburcu edildi

“Bize bu mutluluğu yaşatanlara minnettarız”

3 yıldır çocuk sahibi olamadıklarını anlatan baba Hasan Yıldız, “1 aylık aşılama tedavisi sürecinin ardından bebeklerimize kavuştuk. İlk başta üçüz olduklarını duyduğumuzda çok sevindik. Doktorumuz bu konuda bizi rahatlattı ve her aşamada çok yardımı dokundu. Bu bizim için ayrı bir güzellik, ayrı bir duygu ve hayatımıza heyecan kattı. Bebeklerimiz 33 hafta 2 günlükken doğdu ve yaklaşık 2 hafta kadar hastanede bakım süreçleri oldu. Sonrasında evimize gittik. ” şeklinde konuştu.

(İHA) -

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.