Denizli'de Belgede Sahtecilik Yapan Şahıslar Tutuklandı

Denizli'de Belgede Sahtecilik Yapan Şahıslar Tutuklandı

Denizli’de kaçakçılıkla mücadele çerçevesinde görevliler tarafından yapılan çalışmalarda çok sayıda cep telefonu ve aksesuar ele geçirildi.

A+A-

Ayrıca silah kaçakçılığından 2 kişi, eşya kaçaklığından ise 2 şüpheli yakalandı.

Denizli’de kaçakçılıkla mücadele suçlarında görevliler tarafından 11 ile 17 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde eşya kaçakçılığı operasyonunda 2 kişi yakalandı. Yapılan aramada 22 adet kaçak cep telefonu ve 325 adet kaçak cep telefonu aksesuarı ele geçirildi. Silah kaçakçılığı operasyonunda 2 şüpheli yakalanırken yapılan aramalarda, 2 adet ruhsatsız tabanca ile 1 adet kurusıkı tabanca ve 101 adet fişek ele geçirildi. Yakalanan 4 şüpheli hakkında adli makamlarca işlem yapıldı.

Sahtecilik ve dolandırıcılık suçlarından 6 şahıs tutuklandı

Sahtecilik ve dolandırıcılık suçlarından aranan, hakkında yakalama emri bulunan, şüphelilere yönelik yürütülen çalışmalarda “Resmi Belgede Sahtecilik” suçundan 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs, “4733 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs, “Nitelikli Dolandırıcılık” suçundan 1 yıl 8 ay 15 gün ve 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs, “Özel Belgede Sahtecilik” suçundan 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

(İHA) -

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.