Denizli'de Bu Ürünler Ayıplı

Denizli'de Bu Ürünler Ayıplı

Tarım ve Orman Bakanlığı’nca taklit, tağşiş yapmış olan firmalar açıklandı. İçlerinde pek çok  Denizli markası da olan lise şöyle.

A+A-

Bakanlık tarafından tespit edilen ölçütler dışında üretim yapmış olan firmaların hangi ürünlerde hangi  tağşişleri yaptığı şu şekilde açıkladı:

FMK Petrol Gıda Tar.Tur. İnş. Yen.En.Taş ve Tic.Ltd.Şti. (Pamukkale/DENİZLİ) Can Şifa Sızma Zeytinyağı (UV'de özgül soğurma.yağ asitleri kompozisyonu, Sterol kompozisyonu, trans yağ asitleri, ECN-42 farkı (tohum yağlarının tespiti))

FMK Petrol Gıda Tar.Tur. İnş. Yen.En.Taş ve Tic.Ltd.Şti. ( Pamukkale/DENİZLİ) Can Doyum Rafine Vinterize Yemeklik Ayçiçek Y ağı Yağ asitleri kompozisyonu, sterol kompozisyonu (ayçiçek yağından başka tohum yağları tespiti)

FMK Petrol Gıda Tar.Tur. İnş. Yen.En.Taş ve Tic.Ltd.Şti. ( Pamukkale/DENİZLİ) Bizim Doğa Natürel Sızma Zeytinyağı (Yağ asitleri kompozisyonu, sterol kompozisyonu, UV Özgü Soğurma, trans yağ asirtleri, ECN42 farkı (tohum yağlarının tespiti)

FMK Petrol Gıda Tar.Tur. İnş. Yen.En.Taş ve Tic.Ltd.Şti. (Pamukkale/DENİZLİ) Bizim Doğa Riviera Zeytinyağı (Yağ asitleri kompozisyonu, sterol kompozisyonu, UV Özgül Soğurma, trans yağ asirtleri, ECN 42 farkı (tohum yağlarının tespiti)

FMK Petrol Gıda Tar.Tur. İnş. Yen.En.Taş ve Tic.Ltd.Şti. ( Pamukkale/DENİZLİ) olio Natürel Sızma Zeytinyağı (Yağ asitleri Kompozisyonu, sterol kompozisyonu, ECN-42 farkı (tohum yağlarının tespiti)

FMK Petrol Gıda Tar.Tur. İnş. Yen.En.Taş ve Tic.Ltd.Şti. ( Pamukkale/DENİZLİ) Can Doyum Rafine Vinterize Ayçiçek Yağı (Yağ asitleri kompozisyonu, sterol kompozisyonu (Ayçiçek yağından başka tohum yağları tespiti)

FMK Petrol Gıda Tar.Tur. İnş. Yen.En.Taş ve Tic.Ltd.Şti. ( Pamukkale/DENİZLİ) olio Natürel Sızma Zeytinyağı (UV'de özgül soğurma,Yağ asitleri kompozisyonu, sterol kompozisyonu, trans yağ asitleri,ECN-42 farkı (tohum yağlarının tespiti))

FMK Petrol Gıda Tar.Tur. İnş. Yen.En.Taş ve Tic.Ltd.Şti. ( Pamukkale/DENİZLİ) olio Natürel Sızma Zeytinyağı (UV'de özgül soğurma,Yağ asitleri kompozisyonu, sterol kompozisyonu, trans yağ asitleri,ECN-42 farkı (tohum yağlarının tespiti))

Cankurt Et ve Et Ürünleri/ Kızılcasöğüt Mahallesi Baraj Caddesi No:52-l Çivril/DENİZLİ Cankurt Isıl İşlem Görmüş Dana Sucuk Kanatlı Eti Tespiti

Can Kılıç Gıda Hayv. Sağ. ve Tar. İmi. ve Tİc. Ltd. Şti./ Çivril/DENİZLİ Yakupağa Sucukları Isıl İşlem Görmüş Dana Etli Sucuk Kanatlı Eti Tespiti

Kokoreçci Birol - Emine KARAASLAN/ Çayır Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:40/A Çivril/DENİZLİ - Köfte (Kırmızı Et) Kanatlı Eti ve Sakadat Tespiti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.