Denizli'de Çanakkale Zaferinin Sergisi Açıldı

Denizli'de Çanakkale Zaferinin Sergisi Açıldı

Denizli'de Çanakkale Zaferinin Sergisi Açıldı

A+A-

Pamukkale Üniversitesi İnsani Düşünce Topluluğunun Pamukkale Belediyesi ve İlim Yayma Cemiyeti Denizli Şubesinin desteği ile Pamukkale Üniversitesinde açmış olduğu Çanakkale Zaferi temalı fotoğraf sergisine üniversite öğrencilerinin ve Denizli Halkının ilgisi yoğun oldu.  Sergiyi gezenler zaman zaman duygulu anlar yaşarken, milletimizin yeniden varoluşunun destanını fotoğraflarla bir kez daha yaşamış oldular. Bu vatanın bugünlere nasıl geldiğinin hakikati sergiyi gezenleri derinden etkiledi.       

                                            

 15-16 Mart 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen serginin açılışına Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale Belediyesi Başkan Yardımcısı Veli Küçük, İlahiyat Fakültesi Dekanı Abdülhamit Birışık,  İlim Yayma Cemiyeti Denizli Şube Başkanı Mehmet Türkcan, Ensar Vakfı Denizli Şube Başkanı Abdullah Başgün, Eğitim Bir-Sen 2 no’lu Şube Başkanı Selim Parlaz, PAÜ SKS Daire Başkanı Halil Tekin ve Denizli’nin önde gelen iş insanları, üniversitenin çeşitli bölümlerinden öğretim üyeleri,  sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve öğrenciler katıldılar.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci yaptığı açılış konuşmasında Çanakkale Zaferi ile alakalı faaliyetlerin önemine değindikten sonra, fotoğraf sergisini açan İnsani Düşünce Topluluğu mensuplarını tebrik etti. Ardından açılışa katılan misafirler birlikte sergiyi gezdiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.