Denizli'de Cumhuriyet Bayramı Gururla Kutlandı

Denizli'de Cumhuriyet Bayramı Gururla Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Denizli'de tören ve yürüyüş düzenlendi.

A+A-

Denizli Valiliği bahçesinde düzenlenen törende saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Vali Ali Fuat Atik, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Cengiz Güven tebrikleri kabul etti.

Vali Atik burada yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98. yılını, ülke genelinde olduğu gibi Denizli’de de büyük bir coşku içinde ve gururla kutladıklarını söyledi.

Atik, milletin ortak eseri Cumhuriyet'in Türkiye’nin çağdaş ve demokratik bir ülke olarak varlığını ve gelişimini sürdürmesinin en önemli güvencesi olduğunu belirterek, "Bu sebeple, Atatürk ilke ve inkılâplarının ışığında, Cumhuriyetin tüm değerleriyle gelecek kuşaklara aktarılması ve sonsuza kadar yaşatılması ortak sorumluluğumuzdur." dedi.

Konuşmanın ardından öğrenciler şiir okudu, çeşitli yarışma ve spor etkinliklerinde dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle tören sona erdi.

Törene AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Nilgün Ök, CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Bağımsız Milletvekili Teoman Sancar, İl Jandarma Komutanı Albay Veysel Yanık, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, Pamukkale Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Kutluhan da katıldı.

AA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.