Denizli'de Dikkatsizlik Felaketle Sonuçlanıyordu

Denizli'de Dikkatsizlik Felaketle Sonuçlanıyordu

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasında anne ve ikiz çocuklarına karşıdan karşıya geçerken otomobil çarptı.

A+A-

Meriçulukuş.tv  alınan habere göre Denizli'nin Sarayköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasında anne ve ikiz çocuklarına karşıdan karşıya geçerken otomobil çarptı.

İddiaya göre dikkatsizlik sonucu, Denizli'den Aydın yönüne sol şeritten seyir halindeki M.N. idaresindeki 09 YE 680 plakalı otomobil Sarayköy ilçesi, Hastane kavşağı olarak bilinen noktaya varmadan önceki yaya geçidine geldiğinde karşıdan karşıya geçmek isteyen anne Ayşen G ile 4 yaşındaki E.G. ve C.S.G. isimli çocuğuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle anne ve çocukları yaralandı.

Durumları İyi

Kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı. Yaralı anne ve iki çocuğu için sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobilin çarpması sonucu yaralanan anne ve çocuklarını ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptıktan sonra ilçe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan kontroller sonrası anne ve iki çocuğu Denizli Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.