Denizli'de Farkındalık Stantları Kuruldu

Denizli'de Farkındalık Stantları Kuruldu

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü’nün yürüttüğü “Her Bağış Yeni Bir Hayat” projesi kapsamında ‘3-9 Kasım Organ Bağış Haftası’ dolayısıyla stant kuruldu.

A+A-

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü’nün yürüttüğü “Her Bağış Yeni Bir Hayat” projesi kapsamında ‘3-9 Kasım Organ Bağış Haftası’ dolayısıyla Merkez ve İlçelerde bulunan Kamu Hastaneleri, İlçe Sağlık Müdürlükleri ve  Toplum Sağlığı Merkezleri tarafından stant kurularak vatandaşlar afiş ve broşürlerle organ bağışı ve önemi konusunda bilgilendirildi, bağışta bulunanlara kartları teslim edildi.

Organ Bağışına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak adına Türkiye’de her yıl 3-9 Kasım tarihleri Organ Bağış Haftası olarak kutlanmaktadır. Denizli İl Sağlık Müdürlüğü de bu hafta kapsamında kamu hastaneleri, İlçe Sağlık Müdürlükleri ve Toplum Sağlığı Merkezleri ekiplerince sağlık tesisleri ve vatandaşların yoğun olarak bulunduğu pazar yeri, meydanlar ile AVM’lerde açtığı stantlar ile organ bağışının önemine dikkat çekti.

Bayram Yeri Meydanı ve Denizli Devlet Hastanesi’nde açılan stantları ziyaret eden Denizli İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, 2019 yılı Mart ayında başlattıkları ‘Her Bağış Yeni Bir Hayat’ Projesi ile o yıl Türkiye geneli büyük bir başarı elde ettiklerini, sonrasında pandeminin gölgesinde kalan bu projeye tekrar yoğunlaştıklarını belirterek tüm vatandaşları organ bağışında bulunmaya davet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.