Denizli'de FETÖ Yayınları 13 Kişiyi Tutuklattı

Denizli'de FETÖ Yayınları 13 Kişiyi Tutuklattı

Denizli'de yapılan operasyonlarda, 15 adet FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü ile iltisaklı doküman ve yayın ele geçirildi. Bunun üzerine 13 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

A+A-

Denizli'de FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü Operasyonlarında 22 şüpheli hakkında FETÖ/PDY'ye ekonomik çıkar sağlamak amacıyla suç örgütü kurmak Üye Olmak ve Nitelikli Yağma suçlarından adli işlem yapılarak şahısların ifadeleri alındı.

ByLock Kullanmışlar

Ayrıca yakalanan şahsın örgüt lideri olan şüpheli daha önce By-Lock kullanıcısı olduğu ve Denizli C.Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü suçu ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanarak cezaevinde kaldığı ve yargılanma sürecinin halen devam ettiği tespit edildi. Operasyonda ele geçen FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü ile iltisaklı doküman ve yayınlar ile ilgili olarak da yakalanan 3 şüpheli şahıs hakkında Denizli C.Başsavcılığı tarafından ayrıca soruşturma başlatılarak adli işlem yapıldı. 

Operasyon kapsamında yakalanan 22 şüpheli Denizli C.Başsavcılığı talimatı ile gözaltına alındı. Adli mercilere sevk edilen 13 şahıs tutuklandı, 9 şahıs hakkında adli kontrol kararı verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.