Denizli'de Genel Sekreter Öztürk Göreve Başladı

Denizli'de Genel Sekreter Öztürk Göreve Başladı

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nde yapılan görev değişikliğiyle birlikte Dr. Osman Acar'ın yerine atanan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Berna Öztürk mesaiye başladı.

A+A-

Denizli Devlet Hastanesi'ndeki 12 yıldır mesleki yaşantısında sekiz yıl başhekim yardımcılığı, geçen yıl da Kamu Hastaneleri Birliği İdari Hizmetler Başkanlığı'nı yürüten Dr. Berna Öztürk, Dr. Osman Acar'ın yerine atandığı Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri görevine başladı.

Birliğe bağlı sağlık kurumlarını devraldığı noktadan daha da ileriye götürmeyi amaçladığını söyleyen Öztürk, "Denizli'de birliğimize bağlı 416 uzman hekim, 91 diş tabibi, 88 pratisyen hekim ve 4 bin 712 yardımcı sağlık personeli ve 1559 taşeron firma çalışanımız bulunmaktadır. Birlik olarak 6 bin 866 kişiyle Denizli'de halkımıza sağlık hizmeti vermekteyiz. Genel sekreterliğimize bağlı 11 sağlık tesisi bulunmaktadır. Yılda yaklaşık 1 milyonu acil muayene olmak üzere 3.5 milyon kişi birliğe bağlı tesislerden sağlık hizmeti almaktadır. Birlik olarak yeni dönemde amacımız kentet sağlığı daha iyi yerlere taşıyabilmek ve halkımızın en iyi sağlık hizmetini alabilmesi için sağlık hizmetlerinin kalitesini arttırmaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.