Denizli'de Hırsızlık Çetesinin Hamilelik Formülü

Denizli'de Hırsızlık Çetesinin Hamilelik Formülü

Denizli'nin Çameli ilçesinde gerçekleşen hırsızlık olayı JASAT ve ilçe Jandarma ekiplerinin ortak çalışması ile çözüldü.

A+A-

Çameli  ilçesi  Elmalı mahallesinde 2 farklı kişinin evinde meydana  gelen Hırsızlık  olayı ile  ilgili  Denizli il  jandarma komutanlığına bağlı Jandarmanın dedektifleri  Jasat timleri (jandarma suç araştırma timi) ve Çameli ilçe jandarma ile Acıpayam  ilçe komutanlığınca müşterek  çalışma başlatıldı.

Yapılan araştırmada hırsızlık olayını ege  bölgesinde gezenti hırsız aile olarak bilinen  ve  tanınan Yılmaz G., kızı Sibel G., Emine  K ve Nurcan G. isimli şahısların  yaptığı  tespit edildi. Şahıslar kullanmış oldukları  araç  ile birlikte yakalandı ve Çameli adliyesine sevk edildi.

İşi Çözmüşler

Ege Bölgesinde 'gezinti hırsızlar' olarak bilinen ve kadın üyelerinin cezaevine girmemek için kadın şahısların hamile olduklarında serbest  kaldıklarını bildiklerinden sürekli hamile kalan 4 kişilik hırsızlık ailesi, Denizli’nin Çameli ilçesinde son yaptıkları 7 bin TL’lik soygunun ardından Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalandı.

Gezenti  hırsızlık grubunun daha öncede  çevre illerde birçok kez hırsızlık yaptığı bilgisi alındı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.