Denizli’de İflas Ertelemeler Devam Ediyor

Denizli’de İflas Ertelemeler Devam Ediyor

Denizli’de konkordato ilan eden firmalar kervanına bir yenisi daha eklendi. İşte detaylar…

A+A-

Denizli konkordato ilanları aralıksız devam ediyor. Dolarda meydana gelen dalgalanmadan sonra meydana gelen iflas ertelemelere biri daha eklendi. Denizli’ye hizmet etmekte olan bir mobilya firmasının daha konkordato başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı. 

Denizli’ye senelerdir hizmet etmiş olan ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren M.Teğizler Mobilya Tekstil Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin de konkordato talebinde bulunduğu öğrenildi. Son zamanlarda piyasalarda meydana gelen nakit sıkışıklığı, döviz ve faizlerdeki aşırı yükseliş ve bankaların kredi imkanlarını kısıtlaması sonucunda, şirket işleri için gereken nakit akışını bulmakta zorluk çekmeye başladığı ifade edildi.

İnceleme Yapıldı

Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi’ne yapılmış olan başvuru sonucunda gerçekleştirilen açıklamada piyasa koşullarına göre faaliyetlerini sürdürmek, ödeme yapımlarındaki sürdürülebilir değişiklikler yapmak, yasal süreçleri düzenlemek adına yeniden yapılandırma sürecinin başlatıldığı, bu çerçevede yetkili Asliye Ticaret Mahkemesine konkordato talepli başvuru yapıldığını, başvuru talebinin mahkemece uygun bulunup gerekli tedbir kararının verildiği belirtildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.