Denizli'de itfaiyeden inek kurtarma operasyonları!

Denizli'de itfaiyeden inek kurtarma operasyonları!

Denizli'de itfaiye ekipleri inekleri sıkıştıkları ve düştürkleri çukurun içerisinden kurtararak sahiplerine geri teslim etti.

A+A-

Denizli'de inek kurtarma operasyonları gerçekleştirildi. İtfaiye ekipleri zor durumda kalan inekleri kurtarmak için yoğun çaba harcadı Denizli'de itfaiye ekiplerinin katıldıkları operasyonlarda inekler sıkıştıkları yerden kurtarıldı.

Denizli'nin Çameli ilçesinde su bölmesinde kalan ve sıkışan ineğin yardımına itfaiye ekipleri koştu. Yunuspınarı Mahallesi'nde bulunan bir ahırdaki beton su bölmesine sıkışan ineğin sahibi durumu hemen itfaiyeye bildirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekibi olay yerine geldikten sonra yarım saat kadar süren çalışmalar sonrasında ineği sıkıştığı yerden kurtardı. İnek daha sonrasında veterinere götürülüp kontrol ettirildikten sonra sahibine geri teslim edildi.

İneklere İtfaiye Yardımı

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Aşağışamlı Mahallesi'nde ise bir inek yaklaşık 1 metre derinlikte olan bir foseptik çukurunun içerisine düştü. İtfaiye ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonrasında inek düştüğü foseptik çukurundan kurtarılarak sahibine teslim edildi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.