Denizli'de Jandarma Hayvanlara Sahip Çıktı

Denizli'de Jandarma Hayvanlara Sahip Çıktı

Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi personeli hayvanlara yardım eli uzattı.

A+A-

Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi personeli tarafından kış şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle beslenme sıkıntısı çeken sahipsiz hayvanlara yiyecek bırakılması suretiyle hayvanların aç kalması önlemiştir.

Kar yağışından olumsuz etkilenen ve yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarının jandarma ekiplerinin belirlediği bölgelere yiyecek bırakarak beslenmesi sağlanmıştır. Bu kapsamda Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ekipleri, Babadağ İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleriyle birlikte müşterek yürütülen devriye faaliyetinde bölgede bulunan sokak hayvanlarının beslenmesini sağlamıştır.

Jandarma ekipleri ayrıca Babadağ ilçesinin mahallelerinde devriye faaliyeti sırasında güvercin, serçe gibi yabani kuşlar için yem bırakırken, diğer köylerde ise yoğun kış şartları nedeniyle aç kalan sokak hayvanları için çevreye yem bırakılması sağlanmıştır.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi personeli ‘’Can Dostlar Jandarmaya Emanet’’ sloganı ile hayvanlarımıza sahip çıkmaya devam edecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.