Denizli'de JASAT'tan 2 Başarılı Operasyon

Denizli'de JASAT'tan 2 Başarılı Operasyon

Denizli İl Jandarma komutanlığı tarafından dolandırıcılık ve yankesicilik olaylarına yönelik operasyon gerçekleştirildi.

A+A-

Bu kapsamda Denizli’nin Tavas ilçesinde müşteki 60 yaşındaki H.Ç.’yi telefon ile arayan 22 yaşındaki M.Ç.’nin kendisini askeri personel olarak tanıttığı, adının cinayet soruşturmasına karıştığını ve evde bulunan altın ve paraları gelip alacağını söylediği müştekinin evine gelerek sonrasında olayı gerçekleştiremeden kaçtığı öğrenildi.

Bunun üzerine jandarmanın dedektifleri olan JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) timleri ve Tavas ilçe jandarma komutanlığınca müşterek yaptıkları operasyon sonucunda şahıs yakalandı ve sevk edildiği adli makamlarca nitelikli dolandırıcılık suçundan tutuklandı.

Semt pazarlarında kişilerin üzerinde bulunan para ve değerli eşyaları el çabukluğu ve özel beceri ile almaktan 19 suç kaydı bulunan L.U’nun Nikfer pazarında olduğu tespit edildikten sonra fiziki olarak yapılan takip sonrasında. S.A. isimli müştekinin gömleğinin cebinden cüzdanı almaya çalıştığı esnada suçüstü yakalandı.

şüpheli hakkında yasal işlem yapılmak üzere gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.