Denizli'de Kaçak Avcılara Ceza Kesildi

Denizli'de Kaçak Avcılara Ceza Kesildi

Denizli’de kaçak olarak avlanan avcılara Denizli Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerince ceza yazıldı.

A+A-

Denizli’de kaçak olarak avlanan ve 4 yaban keçisi vurduktan sonra poz vererek sosyal medyada paylaşan kaçak avcılara Denizli Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerince ceza yazıldı.

Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Beyağaç İlçe sınırları Sandıras Dağlarında 19 Mayıs'ta Denizli Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine bir ihbar geldi. İhbarı değerlendiren ekipler harekete geçti.

Ekiplere gelen video ve fotoğraflardan yola çıkarak kaçak avcıları tespit etti.

Ekipler avcıların Muğla'nın Ula ilçesinde olduğu bilgisi üzerine Ula Jandarma Komutanlığı ekiplerinin de destek istendi.

Yapılan baskında 4 adet yaban keçisi avlayan, avladıktan sonra keçilerle birlikte poz veren M.K, A.K, C.K, İ.K, G.K, ve H.D adlı kişilere 4915 sayılı kara Avcılığı Kanunu’nun ilgili maddeleri gereği idari para cezası ve cezai işlem uygulandı.

Bölge müdürlüğü sosyal medya üzerinden şu şekilde paylaşımda bulundu, "Bölge Müdürlüğümüze bağlı Denizli Şube Müdürlüğümüze 19.05.2021 tarihinde yapılan ihbarda; Beyağaç İlçesi Sandıras dağlarında Yaban Keçisi vurulduğu ihbarı üzerine harekete geçildi.Müdürlüğümüze gönderilen video ve fotoğraflarda Yaban Keçisini vuran şahıslar tespit edildi ve Ula Jandarma Komutanlığı ile irtibat kurularak kişilere ulaşıldı. 4915 sayılı kara Avcılığı Kanunu’nun ilgili maddeleri gereği M.K, A.K, C.K, İ.K, G.K, H.D adlı kişilere 4 adet Yaban Keçisi avlamaktan idari para cezası ve cezai işlem yapıldı."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.