Denizli'de Kaçakçılar 3 Ayrı Operasyonla Çökertildi

Denizli'de Kaçakçılar 3 Ayrı Operasyonla Çökertildi

Denizli'de Kaçakçılık ve Organize Suçları mücadele kapsamında Denizli Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar ile operasyon gerçekleştirildi.

A+A-

Denizli'de 13.09.2021-19.09.2021 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde, Denizli genelinde “Tütün ve Tütün Mamulleri” ve “Emtia Kaçakçılığı” ile her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda; 2 şüpheli şahıs yakalandı.

Yakalanan şüpheliler hakkında “5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu” kapsamında “Tütün ve Tütün Mamulleri”  ve Emtia Kaçakçılığı” suçlarından adli makamlarca işlem yapıldı.

Yapılan operasyon ve aramalarda;

6860 adet dolma sigara, 7000 adet makaron, 6.1 kg kıyılmış tütün, 134 adet sigara yan ürünleri, 590 adet cinsel içerikli kaçak ürün, Çok sayıda değişik marka ve modelde kaçak cep telefonu, Çok sayıda cep telefonu aksesuarları ele geçirildi.

Denizli genelinde kaçakçılık konuları ile ilgili olarak hakkında yakalama emri bulunan ve aranan şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde, “Kültür Varlıklarını Bulmak Amacıyla İzinsiz Olarak Kazı ve Sondaş Yapmak” suçundan 1 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs yakalanmış, çıkartıldığı adli makamlarca tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.