Denizli'de Kaçakçılara Ağır Darbe

Denizli'de Kaçakçılara Ağır Darbe

Denizli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince Denizli’de kaçakçılık faaliyetlerine yönelik uygulamalar yapıldı.

A+A-

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince vatandaşların huzur ve refahı ilimizde her türlü kaçakçılık faaliyetinin önlenmesi amacıyla görevli ekipler tarafından gerekli güvenlik tertibatı alınarak şehrin muhtelif yerlerinde uygulama noktaları oluşturuldu.

Çevre illerinde geçiş güzergahı olan ilimizin konumu itibari ile doğu illerinden getirilerek ilimiz üzerinden yaz turizminin yoğun olarak yaşandığı Antalya ve İzmir gibi büyük illere götürülerek kaçak yollardan piyasaya sürülmek istenen her türlü kaçak eşyanın tespit edilerek şüpheli şahısların yakalanması amacıyla risk analizine dayalı olarak şüpheli görünen araçlar durduruldu.

550 Kaçak Çanta

Antalya yolu üzerinde görevli ekipler tarafından gerçekleştirilen uygulama esnasında koltuklar arasına yüklenmiş vaziyette içerisinde farklı ebat ve boyutlarda çok sayıda çantanın olduğu şüpheli bir araç durduruldu. Yapılan kontrollerde aracın bagajında ve arka koltuklara yerleştirilmiş herhangi bir fatura ve belgesi bulunmayan farklı markalara ait kaçak olduğu değerlendirilen toplam 550 adet bayan çantası bulunarak el konuldu.

Yakalanan 2 şüpheli şahıs hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.