Denizli'de Kadını Gasp Eden Şahıslar Tutuklandı

Denizli'de Kadını Gasp Eden Şahıslar Tutuklandı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bir kadının çantasını gasp eden kişi ve arkadaşları tutuklandı.

A+A-

DENİZLİ (AA) - 

Denizli'ye bağlı Merkezefendi ilçesinde bıçak tehdidi ile bir kadının çantasını gasp eden zanlıyla uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen iki arkadaşı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, evvel gün İlbade Mahallesi 175 Sokak'ta 54 yaşındaki D.B'nin çantasının gasp edilmesi olayı ile alakalı çalışma başlattı. 

Ekipler, güvenlik kamerası kayıtlarından zanlıyı belirledi. Polis, çantayı gasp ettikten sonra arkadaşları ile Antalya iline giden zanlının yeniden  şehre  döneceği bilgisine ulaştı.

Kontrol Noktasında Yakalandı

Kocabaş Mahallesi'ndeki polis kontrol noktasında durdurulan otomobilde, zanlı 34 yaşındaki Y.P. ile arkadaşları 24 yaşındaki Ş.G. ve 40 yaşındaki M.E. gözaltına alındı.

Yapılan aramada 20 gram eroin de ele geçirildi. 

Emniyette işlemleri tamamlanan Y.P'nin yanı sıra arkadaşları Ş.G. ve M.E,adliyeye sevk edildi.

Kadının çantasını bıçak zoruyla gasbeden Y.P ile uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen arkadaşları Ş.G. ile M.E, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, D.B'nin, olaydan hemen önce Bakırlı Kavşağı'ndaki bir banka şubesinden annesinin emekli maaşını çektiği ve çantasında 2 bin lira bulunduğu öğrenildi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.