Denizli'de Kayıp Şahıs İtirafla Bulundu

Denizli'de Kayıp Şahıs İtirafla Bulundu

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan erkek cesedinin kimliği belirlenirken olayın detayları da belli oldu.

A+A-

AA

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kayıp ihbarında bulunulan kişinin cesedi, itiraf ile toprağa gömülü bulundu.

Edinilen  bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yakınları tarafından eylül ayı sonunda kayıp ihbarı yapılan 40 yaşındaki Oktay Bayram'ın bulunması için çalışma başlattı.

İtiraf Ettiler

Bayram ile aralarında husumet olduğu öğrenilen Korucuk Mahallesindeki Pamukkale yolu üzerinde gece kulübü işleten İsmail A. ve oğlu Ali A'yı gözaltına alan polis ekipleri, zanlıların kayıp kişiyi silahla öldürdüklerini itiraf etmeleri ve gömdükleri yeri tarif etmeleri üzerine İsmail A'nın işyeri yanında cesedi bulmak için iş makinesi ile kazı yaptırdı.
İş yerinin duvar dibindeki ağaçlar arasında kepçe ile toprağın bir miktar kazılmasının ardından belediye işçileri kazma ve küreklerle çalışma yaparak ceset çıkardı.

Yakınlarınca da Bayram'a ait olduğu teşhis edilen ceset, Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Korucuk Mahallesinde İsmail A'nın işlettiği gece kulübünde eylül ayında eğlenen ve işyeri sahibi ile hesap yüzünden tartışma çıktığı öğrenilen Oktay Bayram'ın, eğlence kulübünden ayrıldıktan sonra buraya silahla ateş ettiği, İsmail A. ve oğlu Ali A'nın Oktay Bayram'ı 26 Eylül'de silahla öldürerek işyerinin duvar dibine gömdükleri öğrenildi.
Gece kulübü işleten İsmail A. ve oğlu Ali A, emniyetteki işlemlerini ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Alınan bilgilere göre ceset 40 yaşındaki din Oktay Bayram'a(40) ait olduğu öğrenildi. Bayram 15 temmuz 2019'da Denizli Devlet Hatanesi'nde intihar girişiminde bulunmuştu.

Pamukkale yolu üzerinde bir eğlence mekânının duvar bahçesi kazılarak ceset bulundu. Cesedin 5 ekim'den bugüne kayıp olarak arandığı öğrenilen Oktay Bayram'a ait olduğu öğrenildi.  Bayram'ın bir eğlence mekanını kurşunladığı, eğlence mekanı sahibi, oğlu ve 2 çalışanı tarafından yakalanarak gömülü olduğu yere getirilerek infaz edildiği iddia edildi. Emniyet güçlerine gelen ihbar üzerine bölgede yapılan çalışmada Oktay Bayram'ın cesedine ulaşıldı. Eğlence mekanının sahibi, oğlu ve 2 çalışan gözaltına alındı.

Bugün cesedi bulunan Oktay Bayram'ın 15 Temmuz'da Denizli Devlet Hastanesi'nde intihar girişiminde bulunan şahıs olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.