Denizli'de Komşusuna Saldıran Şahıs Hakkında Yeni Gelişme

Denizli'de Komşusuna Saldıran Şahıs Hakkında Yeni Gelişme

Denizli'ye bağlı Sarayköy ilçesinde, evine girip kendisi ve eşini tabanca ile yaralayan maskeli komşusunu yakalayan kişi, zanlıyı polise teslim etmişti. Saldırgan hakkın yeni bir gelişme yaşandı.

A+A-

DENİZLİ (AA) -

Aşağı Mahalle Cumhuriyet Caddesi'ndeki bir apartmanın 2. katında yaşayan Mustafa Başkaya sabah işe gitmek amacı ile kapıyı açtığı esnada kar maskeli bir kişiyle karşılaştı.

Tabanca ile ateş eden zanlıyla Başkaya arasında evin içinde arbede meydana geldi. Bu esnada tabancadan rastgele çıkan kurşunlar Mustafa Başkaya'yı ayağından eşi Fatma Başkaya'yı ise karnından yaraladı.

Yaralı Şekilde Boğuştu

Yaralı olmasına rağmen saldırganla boğuşmaya devam eden Başkaya, kar maskesini çıkardığı kişinin aralarında husumet bulunan iş yeri komşusu N.D. olduğunu gördü.

Fatma Başkaya, boğuşma sırasında balkona çıkarak çevredekilerden yardım istedi. Mustafa Başkaya ise üzerine basarak etkisiz hale getirdiği N.D'yi polise teslim etti.

Ambulansla hastaneye kaldırılan çiftin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Zanlının, bir süre önce eşinden ayrılmasından sorumlu tuttuğu gerekçesiyle Başkaya çiftine saldırı düzenlediği öne sürüldü.

Gözaltına alınan zanlı N.D. emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.