Denizli'de Korkutan Kaza: 2 Yaralı

Denizli'de Korkutan Kaza: 2 Yaralı

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde gerçekleşen feci kazada 2 kişinin yaralandığı ifade edildi. İşte kazanın detayları...

A+A-

Alınan bilgilere göre Sarayköy’den İzmir'e doğru  giden 54 yaşındaki Ahmet Arık'ın sürdüğü Tır ile aynı istikamete giden aracın karıştığı kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

Görgü şahitlerinden alınan bilgilere göre önündeki aracı sollamak üzere hareket eden Ahmet Arık idaresindeki tır, sol şeritten gelen Hüseyin Dağ idaresindeki araca çarptı, tır şoförünün iddiasına göre kör noktasında olduğu için aracı görmediğini bu yüzden sollamaya çıktığını söyledi.

Hüseyin Dağ idaresindeki otomobil ise çarpmanın etkisiyle önce orta refüje çıktı, ardından orta refüjde bulunan bir ağacı çarparak devirdi, ağaçtan sonra yola savrularak durabildi. Aracın çarptığı ağaç karşı şeride geçmesini engellerken büyük bir faciadan dönüldü. Olay sonrası otomobilde bulunan henüz kimliği belli olmayan iki kişi ise hafif sıyrıklarla kazayı atlatırken Hüseyin Dağ’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Gaz Korkuttu

Otomobilin oto gazlı olması ise çarpışma sonrası ayrıca paniğe neden oldu. Gaz sızdırmaya başlayan otomobile ilk olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri müdahale etti. Kazadan dolayı trafiğe kapatılan yol yan yollara yönlendirildi. Kaza sonrası polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Sarayköy.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.