Denizli'de 'Mahrem İmam' Operasyonu

Denizli'de 'Mahrem İmam' Operasyonu

Denizli'de 29.03.2021-05.04.2021 tarihleri arasında terör örgütlerine operasyonlar gerçekleştirildi.

A+A-

FETÖ/PDY Silahlı  terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşturmalar kapsamında;

örgütün askeri mahrem yapılanması içerisinde sorumlu mahrem imamlar tarafından sabit/ankesörlü hatlardan arandığı tespit edilen (1) Hakim/Savcı adayı şahıs,  (2) askeri okuldan ilişiği kesilen şahıs  olmak üzere toplam (3) şüpheli şahıs yakalanmış, haklarında adli makamlarca işlem yapılmıştır.

FETÖ/PDY Silahlı  terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşturmalar kapsamında; hakkında  Fetö/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (1) şahıs yakalanmış, şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.

İl Geneli DHKP/C, TKP/ML, THKP/C Silahlı Terör örgütüne yönelik icraatlar ;

DHKP/C, TKP/ML, THKP/C silahlı terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşturmalar kapsamında; Terör Örgütleri Lehine sosyal medya hesapları üzerinden propaganda yaptığı tespit edilen (1) şüpheli şahıs yakalanmış, hakkında adli makamlarca işlem yapılmıştır.

İl Geneli DEAŞ Silahlı  Terör örgütüne yönelik icraatlar;

DEAŞ silahlı terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşturmalar kapsamında; Terör Örgütü propagandası yaptığı tespit edilen (1) şüpheli şahıs yakalanmış, hakkında adli makamlarca işlem yapılmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.