Denizli’de Narkotimler Güven Verdi

Denizli’de Narkotimler Güven Verdi

Yeni Eğitim yılına emniyet ekiplerinin çalışmaları damga vurdu. Ekipler yaptıkları çalışmalar ile güven verdiler.

A+A-

2019-2020 eğitim öğretim yılı başladı. Okulların açılması ile Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri Denizli genelindeki güvenlik tedbirlerini artırdı.

Bu kapsamda Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı Narkotimler okul bölgelerinde görev yaptılar. Öğrencileri madde bağımlılığı ve diğer zararlı alışkanlıklardan korunmak için yapılan çalışmalarla sokak satıcılarına gözdağı verildi.

3 Gözaltı

Asayiş ve Trafik birimlerinin de katıldığı çalışmada 298 şüpheli şahıs ve 165 şüpheli aracı kontrol eden Narkotimler tarafından toplamda 45 gram metamfetamin maddesi , 6 gram esrar maddesi ve 2 adet faturasız kuru sıkı tabanca ve 19 adet tabanca fişeği ele geçirildi.Altı (6) kişi yakalandı. Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan haklarında yasal işlem yapılan üç (3) şüpheli göz altına alındı.

Narkotik ekipleri tarafından il merkezinde yürütülen bir başka çalışmada ise ilimize yutma yöntemiyle eroin maddesi taşıyan bir (1) kişi daha yakalandı. Sağlık kuluşunda yapılan müdahale ile H.H. isimli şahsın yutmuş olduğu 16 paket halindeki 112 gram eroin maddesinin üç (3) günde çıkartılması sağlandı. Tedavi işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen yabancı uyruklu şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.