Denizli'de OFFROAD Rüzgar Gibi Geçti

Denizli'de OFFROAD Rüzgar Gibi Geçti

Merkezefendi Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan Off-Road Türkiye Şampiyonası’nın 5. Ayağı 30 pilotun katılımlarıyla Denizli ilinde gerçekleştirildi.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi tarafından organize edilen Off-Road Türkiye Şampiyonası’nın 5. Ayağı, Saruhan Mahallesi’ndeki Off-Road Pisti’nde gerçekleştirildi. S1-2-3-4 kategorisinde yapılmış olan yarışlarda büyük bir heyecan yaşandı. 30 pilotun katılmış olduğu yarışmada pilotlar 5,2 km’lik parkuru koştu. Yapılan yarışmaya başta Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli milletvekilleri ile Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile çok sayıda izleyici katıldı. Orman Etabıyla dün başlamış olan yarışlar bugün yapılan ‘İzleyici Etabı’ ile sonlandı.

Önemli Bir Hedef

Yarışma hakkında açıklamalar yapan Başkan Subaşıoğlu, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’yla beraber Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın 5. ayağına ev sahipliği yaptıklarını ifade etti ve bunun kendileri için önemli bir hedef olduğunu, 2 sene evvel pistin yapımıyla başlatmış oldukları start sonucunda şimdiye kadar Türkiye’nin en büyük ve en güvenli Off Road Pistinin Merkezefendi’de olduğunu, artık federasyonu yapmış olduğu resmi yarışlara, Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yaptıklarını, geçen senelerde mahalli yarışlar yaptıklarını, bu anlamda son derece mutlu olduklarını, Denizlili 5 yarışmacının olduğunu ve toplamda 30 yarışmacının katıldığını, kendilerinin de Denizlili sporcular olarak iddialı olduklarını, dün orman etabında Denizli ekibinin 1. Olduğunu fakat tabi bunun 7 ayaktan oluştuğunu, Türkiye Şampiyonası’nda da iddialı olduklarını dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.