Denizli’de Operasyon: 2 Tutuklama

Denizli’de Operasyon: 2 Tutuklama

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın emri ile kaçakçılık ve organize suçlar ile alakalı operasyon yapıldı.

A+A-

Denizli’de 6136 SKM 12.md. çerçevesinde Silah Kaçakçılığı suçunu işlemeyi isteyen şahıs ve organizasyonlar belirlenerek zanlıların yakalanması ile alakalı görevliler tarafından 19/11/2019 tarihinde operasyon yapıldı.

Operasyonda bir araç içerisinde yapılan aramada araç kaputuna gizlenmiş vaziyette 6 adet ruhsatsız tabanca bulunarak el konulmuştur.

Yakalanan 2 zanlı Silah Kaçakçılığı suçundan çıkarıldıkları adli merciler tarafından tutuklandı.

Kaçakçılara Darbe

Ayrıca Denizli’de yasadışı yollardan getirilerek kaçak olarak faturasız ve belgesiz temin edilen her türlü kaçak eşya satışı ve insan sağlığını olumsuz etkileyerek kullanımında ciddi sonuçlar doğuran Sağlık Bakanlığı denetiminden geçmemiş ilaç ve ürün satışının engellenmesi amacıyla 19-21/11/2019 tarihinde Emtia Kaçakçılığı suçuna yönelik görevlilerce iki ayrı yakalama gerçekleştirilmiştir. Yapılan aramalarda toplam;

- 62.000 adet cep telefonu tamiratında kullanıldığı değerlendirilen şarz soketi, sim kart yuvası, kart okuyucu, ekran, arka kapak, kulaklık hoparlörü vb. cep telefonu aksesuar ve yedek parçası,

- 4.375 adet kaçak cinsel içerikli ürün,

- 34 adet kaçak cep telefonu ve bulunarak el konulmuştur.

Yakalanan (2) şüpheli şahıs hakkında 5607 SKM Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem yapılmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.