Denizli’de Otobüs Şoföründen Alkışlık Hareket

Denizli’de Otobüs Şoföründen Alkışlık Hareket

Denizli’de otobüs şoförü Rıdvan Çelik’in belediye otobüsünün içinde, çöp sandığı poşetten 4.900 TL çıktı.

A+A-

Yaşlı bir kadına ait olduğu tespit edilen para sahibine teslim edilirken, şoför Çelik’in örnek davranışı takdirle karşılandı.

Denizli’de otobüste düşürülen para otobüs şoförünün dikkati sayesinde sahibine teslim edildi. İlginç olay dün (1 Şubat 2022) sabah saatlerinde yaşandı. Belediye otobüsü şoförü Rıdvan Çelik, aracıyla son durağa ulaştığında mola verdi. Araç içerisinde genel temizlik ve kontrolleri de gerçekleştiren şoför Çelik koltukların arasında bir poşet fark etti. Bulduğunun çöp poşeti olduğunu düşünen Rıdvan Çelik poşeti kontrol ettiğinde içerisinin dolu olduğunu fark etti. Poşeti kontrol ettiğinde içerisinde para olduğunu gören şoför durumu hat amirliğine bildirdi. Poşet içerisinde 4 bin 900 TL olduğu belirlendi.

“Şoför kardeşim helal süt emmiş”

Paranın sahibi Şükran Bilginç ise alışveriş yapmak için markete girdiğinde çantasındaki paranın yerinde olmadığını fark etti ve durumu hemen eşine bildirdi. Parayı otobüste düşürebileceğini düşünen Bilginç ailesi ilk olarak kayıp ihbarında bulundu. Paranın şoför tarafından bulunduğu haberi verilen Bilginç ailesi büyük sevinç yaşadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.